Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Новини

Изпитване на електронни валцдрати
Време за освобождаване: 2020-07-31 10:42:53  Хитове: 5

През XXI век не можем да се справим без компютри, така че USB щепсела и устройства за игра са особено удобни и важни.Сега можем да използваме машина за изпитване на жици, тестваща тел и други устройства за изпитване на проводниците, за да тестваме проводимостта, съпротивлението, напрежението, течащия ток и т.н!


USB, широка гама от приложения и технология за интерфейс на PC.Интерфейсът на USB поддържа функциите на приставка и приставка на устройството.Universal Serial B е съкращение на Universal Serial B, което е чуждестранен автобусен стандарт, използван за регулиране на връзката и комуникацията между компютри и външни устройства.




Второ, за обикновените потребители, скоростта на данните се определя от твърдия диск и OS-а, така че няма разлика при нормална употреба.Колкото по-висока е AWG, толкова по-добре.Обикновени видове кабели: USB, HDMI, VGA, DVI.




1.Кабел за данни: Използване на USB порт, който обикновено е свързан с компютъра и кабел в края на мобилния телефон за изтегляне или качване на файлове, рингтони, снимки и т.н. Ако мобилният телефон има диск с драйвер, трябва първо да инсталирате водача.




Второ.Инфрачервено: Позовава се на факта, че два мобилни телефона трябва да имат инфрачервени функции едновременно и могат да прехвърлят файлове на инфрачервения интерфейс.




Три.Bluetooth означава късообхватно безжично предаване.Той може да търси и предава в кратък диапазон с компютър или мобилен телефон, оборудван с Bluetooth, или може да използва слушалките на блутут, за да говори безжично.Ютонг Електроникс основната дейност: аудио кабел, кабел, електронен кабел, аудио кабел, терминален кабел, DVI кабел, компютърен миши кабел, AC захранващ кабел, електрически кабел, аудио кабел, USB кабел.


предишен: Какво ще кажете за...

Следващия: Защо интерфейсът T...